perjantai 1. kesäkuuta 2012

Perjantai :)

Se olis sitten perjantai ja viikonloppu alkamassa, jes :) Sitä on odotettu. Tämä viikko on tuntunut niin mielettömän pitkältä, sitä jo kerkes miettimään että tuleeko se perjantai koskaan... Tämän päivän syömiset tähän asti näyttää tältä:

Aamupala: 1 kuppi kermakahvia, 2 salami-metukka Oltermanni rullaa, muutama kurkun pala sekä pari pientä palaa valkohomejuustoa

Välipala: 1 kuppi kahvikaakaota (joku chocochino mikä lie...) duunin automaatista

Lounas: Samanlainen salaatti kuin eilenkin ja kaverina samaista jauhalihapaistosta myöskin

Töiden jälkeen olis tarkoitus painella salille. Mulla on sitä varten mukana vähän välipalaa iltapäiväksi sekä treenikassi. Mitään kivaa ryhmätuntia ei tänään ollut joten menen ihan kuntosalipuolelle tekemään sen ohjelman joka tehtiin ohjaajan kanssa joskus jo aiemmin. Olen siis jäsenenä LadyLinessa, ollut jo 1,5 vuotta jäsen. Nyt tässä keväällä jäsenyys oli vuokralla koska oma rahatilanne oli niin tiukka että jostain oli vaan pakko karsia. Sen ajan kävin ulkona lenkillä ja treenasin zumban sekä kahvakuulan kanssa kotona. Nyt on sitten tarkoitus palata takaisin ihan salille. Ainakin tämän kuun ajaksi :)

Tästä viikonlopusta olisi tarkoitus pitkästä aikaa tehdä ensimmäinen herkuton viikonloppu. Saa nähdä miten onnistuu. Viikonloput on aina olleet sellaisia kompastuskiviä. Sitä on kai liian tottunut aina herkuttelemaan viikonloppuisin, siitä on vuosien varrella tullut sellainen tapa josta on vaikea päästä eroon. Ajatuksena olisi että pidän joka toinen viikko yhden herkkupäivän jolloin voin syödä vapaammin. Päivä luultavasti tulee olemaan perjantai tai lauantai. Tänä viikonloppuna tätä herkkupäivää ei tule, vaan se on vasta sitten ensi viikolla. Työkaveri sattui tuossa sopivasti tuomaan houkutukseksi lomapullaa, kunnon tuoreita viinereitä... No niiltä on toistaiseksi vältytty :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti