perjantai 8. kesäkuuta 2012

Vihdoin perjantai :)

Kirjoittelu on nyt muutaman päivän ajan vähän jäänyt. Mitään ihmeempiä ole tapahtunut joten ole sitten jaksanut pahemmin päivitellä edes. Syömiset on menneet ihan suht hyvin, lukuunottamassa keskiviikko iltaa jolloin jostain syystä ei tehnyt mieli pysyä suunnitelmassa vaan keitin itselleni päivälliseksi kolme pientä perunaa ja niiden kanssa voita ja silliä... No se ei onneksi pahasti aiheuttanut sentään mitään painon heittelyitä, vähän vatsan väänteitä ainoastaan. Keskiviikon ja eilisen olen herkutellut lounaalla lohen kanssa ja sen kaverina ollut yrttituorejuusto-kermakastike, nam :) Löysin soossista ohjeen ensimmäisestä Karppaaja-lehdestä aikoinaan. Ainoa että tuohon soossiin kuului myös pekoni jonka olen nyt myöhemmin jättänyt kokonaan pois. Huomasin että tuorejuustosta ja kermasta saa sellaisenaan oikein hyvän kastikkeen :)

Nyt olis vihdoin sitten perjantai ja viikonloppu alkamassa :) Ihanan aurinkoinen sääki tuolla ulkona. Eilen kävin Lidlissä ja sieltä nappasin mukaani tarjouksessa ollutta savulohta. Sitä on tänään salaatin kaveriksi töissä mukana ja siitä teen sitten illalla viikonlopun ruuankin.

Paino on jumittanut nyt samassa lukemassa koko tämän viikon. Saa nähdä jos se jossain vaiheessa taas kuitenkin lähtisi alaspäin. Tänään olis tarkoitus töiden jälkeen mennä salille, ihan kuntosalilaitteisiin treenaamaan kuten viime perjantainakin. Se olis kolmas urheilukerta tällä viikolla. Eilen olisin mennyt 55 min zumba tunnille mutta sainkin kutsun kaverin mökille saunomaan joten lähdin sitten sinne :) Se teki kyllä jälleen kerran tosi hyvää, tuli tosi rento fiilis sen jälkeen :)

No sen verran lisäinfoa tästä illasta että ei sitten ihan mennyt suunnitelmien mukaan. Päätin pitää mun sallitun herkkupäivän tänään enkä mennyt salille. Huomenna olis kuitenkin tarkoitus aamupäivällä mennä salille kuluttamaan nämä mässäilyt :) Huomisesta alkaen onkin sopivasti tiukka linja juhannukseen asti eli seuraavat kaks viikkoa taas :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti