tiistai 11. kesäkuuta 2013

Detox laastarit ja tee testattu

Mun piti jo aikaisemmin tästä kirjoitella koska testasin näitä viikko sitten mutta enhän mä muistanut. Pitihän mun sitten mennä hurahtamaan johonkin tälläseenkin :D Kyseessä siis jalkapohjiin tulevat, alla olevan kuvan mukaiset, Detox-laastarit.


Paketissa oli näitä yhteensä 10 kpl. Jos laittaa molempiin jalkapohjiin samaan aikaan niin silloin käyttökertoja tulee 5. Jostain luin että kun laittaa molempiin niin saa tehokkaamman vaikutuksen. Näitä käytetään siis yön aikana, suositus on pitää näitä 8-10 tunnin ajan. Näiden pitäisi poistaa kehosta haitallisia myrkkyjä ja lisäksi saada nukkumaan paremmin, jolloin herää pirteänä ja energisenä. Paketti sisältää 10 tarraa ja 10 detox-tyynyä. Tuo detox-tyyny kiinnitetään tarraan joka sitten laitetaan jalkapohjaan. Itse laitoin vielä ohuet sukat jalkaan, jotta tarrat varmasti pysyisivät koko yön.



Oma kokemus nyt oli aika ok, en itse jostain syystä huomannut mitään erityisiä vaikutuksia parempaan unen laatuun tms. Tosin joka aamu kun nämä tarrat nappasi jalkapohjasta pois niin se tyyny oli muuttunut aivan tummaksi, miltei mustaksi. Liekö sitten enemmänkin kaikenlaista haitta-ainetta omassa kehossa... Yhtenäkään päivänä se väri ei edes vaalentunut vaan pysyi yhtä tummana. Tyynyistä lähti aika voimakas yrttinen, ehkä jopa enemmän tervainen tuoksu. Omaan nenään se oli ehkä liiankin voimakas. Ihan ok kokemus tosiaan, itse kuitenkaan huomannut mitään ihmeempiä vaikutuksia. Mutta tulipahan testattua :)

Sen sijaan tilaamastani Detox-teestä mä tykkäsin kovasti :) Aivan ihana maku ja tätä voisi juoda vaikka kuinka monta kuppia. Pitää jossain vaiheessa tilata lisää tätä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti