perjantai 7. kesäkuuta 2013

Hyväntekeväisyys jumppaa!

Tämän viikon urheilut on jääneet aika vähiin. Tiistaina olis ollu mahdollisuus mennä salille mutta muhun iski hirmuinen laiskuus. Oli kyllä tosi lämmin päiväkin, joten senkään takia jaksanut töiden jälkeen tehdä yhtään mitään. Sohvalla tuulettimen alla löhöten meni se ilta :) Maanantai ja keskiviikko meni koulussa. Ja nyt on sitten viimein kouluillat ohi. Seuraavat vasta elokuussa, jes!



Eilen reipastuin sen verran että lähdin meidän kaupungin torilla järjestettävään hyväntekeväisyys jumppaan. Kyseessä oli piloxing tunti. Tämän tarkoituksena oli kerätä rahaa uutta Lasten sairaalaa varten, sillä entinen on melko huonossa kunnossa. Meitä tais siellä olla 10-15 naista vetämättä treeniä torilla. Kovin paljon katsojia ei saatu, eli kaikessa rauhassa siellä lavalla treenattiin :) Sää oli juuri sopiva, ei liian paahtavaa auringon paistetta muttei vesisadettakaan. Oli ihan mahtavaa treenata ulkona! Alla kuva meistä ketkä mukana oltiin (itse olen eturivissä mustissa treenivaatteissa).



Tämä viikko on tuntunut jostain syystä erittäin pitkältä. Mutta vihdoin se perjantai on koittanut :) Kaverin kanssa oli tarkoituksena mennä piknikille mutta sää ei nyt näytä kovin lupaavalta. Aamulla heräsinkin vähän ennen kellon soittoa siihen kun ukkonen jyrisi melkoisesti. Hetken päästä tulikin jo vettä kaatamalla. Ei kyllä ole ihme että ukkostaa, kun näin hellettä ollut nämä viime päivät.

Huomenna olisi tarkoitus mennä pitkästä aikaa hot joogaan. Sunnuntaina varmaankin lenkille. Ja ensi viikosta lähtien jos taas tsemppais urheilun merkeissä vähän paremmin :)

1 kommentti:

  1. hyvin näyttää menevän, mun tarttee kiriä kii tää blogi :D

    VastaaPoista