tiistai 16. heinäkuuta 2013

Arkeen paluu

Lomat olis sitten toistaiseksi taas ohi ja toinen työpäivä menossa. Töiden lisäksi pitäisi alkaa ahkeroimaan kouluhommien parissa myös. Tulin tuossa sellaiseen ajatukseen että koulu ja kesä sekä työ ja kesä ovat erittäin huonoja yhdistelmiä :D Reippaana ilmoittauduin neljälle kesäkurssille kun ajattelin että kesällä on aikaa tehdä kouluhommiakin. Ja lomalla varsinkin voisin pari päivää uppoutua kouluhommien pariin. Eihän se loman viettoa olisi haitannut. No näin ei sitten ikinä käynyt. Ennen kesäkuun loppua tein ne parit pakolliset tehtävät ja siihen se jäi... Elokuussa olisi lähitapaamiset näiden neljän kurssin osalta ja pari tenttiäkin. Tekemättömiä tehtäviä on myös melkoisesti vielä jäljellä ja pari isompaa kirjoitustyötäkin pitäisi ahertaa. Jep, oli tosi hyvä suunnitelma taas tämäkin. No ehkä mä silti vielä selviän näistä, tässä on kuukausi aikaa.

Arkeen paluun myötä kummasti myös terveelliset syömiset ja urheilu alkaa taas tulla mukaan elämään. Vaikka itsekin ajattelin loman alussa että nyt kun on kesä niin nautin tuoreista vihanneksista ja teen paljon terveellisiä ruokia. Etenkin kun on vihdoin aikaa kokkailla ja testata vaikkapa uusiakin juttuja. Tämäkään hieno suunnitelma ei sitten mennyt ihan kuten piti. Jostain syystä se loma tarkoittaa itselle rentoutumista ja nauttimista ja tämän mukaan meni kyllä ne syömisetkin. Painoa on nyt 2 kg enemmän pudotettavana kuin mitä ennen lomaa.

Jospa sitä sitten taas aloittaisi sen ruotuun paluun. Ties kuinka monennen kerran. Ja jos vaikkapa tällä kertaa pysyisi siinä päätöksessä :) Tänään olisi tarkoitus mennä pitkästä aikaa salille. Ihan vaan ylittämään se hirmuinen kynnys mikä on taas salia kohtaan muodostunut. Ja jos aloittaisi ihan oikeasti nyt ne aamulenkkeilyt, edes muutaman aamuna viikossa. Tänä aamuna oli tarkoitus kyllä ja oli mulla kellokin tuntia aikaisemmin soimassa. Mutta kun se kello soi, siirsin sen tunnin myöhemmäksi soimaan uudestaan ja käänsin kylkeä :D Jotenkin kun su-ma yö tuli nukuttua huonommin, kun piti sitä ekaa työpäivää niin jännittää vissiin, niin mä en malttanut keskeyttää hyvää untani tänä aamuna. Ehkä mä huomenna olen sitten reippaampi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti