torstai 25. heinäkuuta 2013

Torstai

Ja täällä kärsitään taas selkäjumista :( Maanantaina ehdin zumbasta käydä nauttimassa ja samana iltana meni sitten alaselkä jälleen jumiin. Tiistaina käväsin lekurissa ja nyt sitten ollaan kolmatta päivää saikulla. Vähän olen miettinyt että uskaltaisko huomenna mennä Cxworxiin mutta ehkä taidan jättää väliin. Jospa sitten ensi viikolla pääsisi taas salilla käymään enemmän. Onneksi tämä selkäjumi ei ole yhtä paha kuin mitä aikaisemmin keväällä oli.

Omia synttäreitäkin tuli vietettyä eilen :) Taas yksi vuosi lisää. Synttärikakun mulle leipoi äiti tällä kertaa. Aikaisemmin aina itse tehnyt mutta tämän kakun äiti osaa kyllä tehdä parhaiten :)




Eilen illalla ostin liput Rock Your Body -tapahtumaan joka järjestetään 29.9. Turun Caribiassa. Kyseessä on ryhmäliikunnan megatapahtuma, jossa pääsee tutustumaan erilaisiin Les Millsin ja SATS:n tunteihin huippuohjaajien tahdittamina. Siellä on mm. GRIT Cardio, Zumba, Cross Training, Jooga, BodyCombat, BodyJam yms. tunteja sekä lisäksi jotain luentoja myös. Lipun hinnalla (45 €) pääsee myös nauttimaan Caribian kylpylästä. Aikataulu löytyy Rock Your Bodyn kotisivuilta (www.rockyourbody.fi) jos joku on kiinnostunut :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti