torstai 20. helmikuuta 2014

Kevättä odotellessa

Blogin kirjoittamisesta on sitten vierähtänyt aika reippaasti aikaa. Jonkunlainen laiskuus iskenyt ilmeisesti koska ei vaan ole jaksanut kirjoitella. Saman huomannut myös tuolla ruokapäikyssä, että eipä oo sitä kovin usein tullu päiviteltyä. Toisaalta sitäkin oon aiemmin melkeinpä joka päivä käyny päivittelemässä joten jos nyt tässä pitelee aina muutaman päivän taukoa niin haitanneeko tuo :D Ehkä se tauko toisaalta on välillä ihan hyväkin asia.

Tietty tätä blogia vois nyt yrittää muutaman kuukauden jälkeen herätellä taas henkiin. Sillä vaihdoin jo ihan tuon otsikonkin, joka varmaa kertoo millasella ruokavaliolla jatkossa mennään. Yritys on ainakin kova :)

Kaverin kanssa oli tuossa puhetta et jos yhdessä yritettäs saada muutamat kilot pois. Kaverilla tosin painoa on vähemmän pudotettavana kuin mitä itsellä. Aateltiin et ehkä se on kiva kun voidaan sitten toisiamme tsempata tässä hommassa. Molemmat mennään kyllä ihan omilla ruokavalioilla, jotka on oikeastaan ihan erilaiset. Silti jännä huomata, että molemmat on ehkä oppinu jotain toiselta ja hyödyntäny sitä omassa ruokavaliossaan :) Kaveri menee aika vähärasvaisella ruokavaliolla, enemmän just virallisterveellisen mukaan. Toisin kuin taas itse suosin enemmän vhh-linjaa ja jatkossa sekin gluteenittomana vieläpä.

Tuossa kun oon näitä ruokajuttuja pohtinut niin päätin myös, että jatkossa vois yrittää käydä harvemmin kaupassakin. Ostais kerralla vähän enemmän ja niin ettei siellä kaupassa tarvii ravata joka päivä. Oon huomannu, että helposti tulee käytyy joka päivä jotain pientä hakemassa ja sen mukana sitten vähän ylimäärästäkin. Ja kummasti rahaa uppoo ruokaan ihan tajuttoman paljon. Ja kun omassa taloudessa ei ole kuin yksi ihminen niin joskus se ihan kauhistuttaa miten paljon ruokaan menee rahaa. Ja kun osa niistä ostoksista on oikeasti vieläpä turhia. Vähemmälläkin pärjäis.

Osittain tuo ajatus lähti siitäkin, että ens viikolla tulee olemaan itsellä tosi tiukka aikataulu. Töiden päälle kun koulussa pitäs olla maanantai, tiistai, torstai ja perjantai illat ja lisäksi vielä lauantaina päivällä. Ainoa vapaa on siis keskiviikko ilta ja sunnuntai. Joutuu siis oikeesti suunnittelemaan syömiset kunnolla etukäteen.

Liikunnan osalta on ollut vähän vaihtelevaa. Marraskuun lopussa vanha sali suljettiin lopullisesti. Joulukuu oli niin kiirettä, että liikunta jäi aivan täysin. Tammikuussa liikunnan keskeytti leikkaukseen joutuminen. Viimeisen kolmen viikon aikana on nyt kuitenkin tullut liikuttua ainakin jollain tapaa, yleensä 1-2 kertaa viikossa. Salijäsenyyttä ei minnekään ole ja todennäköisesti tällä hetkellä sitä aio mistään edes ottaa. Onneksi meillä on silti liikuntakeskuksen kautta piloxingia, zumbaa, booiakaa ja ties mitä muutakin mihin mennä treenailemaan :) Ja siihen päälle jos käy lenkillä ja tekee treenit himassa vaikkapa kahvakuulaa heilutellen niin eiköhän noista ihan hyvät treenit saa aikaiseksi :)

Ei kai tässä tämän ihmeempiä. Katotaan josko tätä blogia sais vähän useammin päiviteltyy jatkossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti