keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Tuleekohan se kesä ollenkaan...

Tuossa oli jonkun aikaa mukavan kuiva sää ja aurinko paistoi. Sunnuntaina tuli sitten koettua järkytys kun sitä lunta tuli koko päivän! Mihin se kevät hävisi? Onneksi nyt on taas aika kuivan näköistä eikä lunta ole ainakaan lisää tullut. Toivottavasti sitä myöskään ei tule. Olis niin mukavaa luopua vihdoin tuosta talvitakista ja saada jotain kevyempää päälle. Ja autoonkin olisi kiva saada kesärenkaat nastojen tilalle. Melkoisen myöhäinen kevät kieltämättä ollut tänä vuonna. Vähän mietityttää millainen kesästä mahtaa tulla...

Selkäkivuista on selvitty ja näistä ihanista joka naisen menkkavaivoista vihdoin selvitty myös. Ja just kun luulin että saisin vihdoin taas salikäyntejä enemmän viikko-ohjelmaan niin toisin kävi. Ens viikolla edessä olis pieni leikkaus, lähinnä vanhan leikkausarven korjaaminen. No saikkuahan siitä kuitenkin tulee ja tuskin ainakaan ihan heti salille pääsee hikoilemaan. Musta tuntuu että tämän kuntoremontti ei nyt ihan ole mennyt kuten pitäisi. Heti kun liikunnan määrä vähenee, niin kummasti huomaa että kroppa menee huonompaan kuntoon. Jos nyt kuitenkin tämän viikon yrittäis ahkerasti urheilla. Leikkaus on ensi viikon keskiviikkona ja koska maanantaina on koulua niin vielä tiistaina ehtii jotain treeniä tehdä. Ajatuksena oli kyllä että heti kun vaan pystyn, niin painelen ulos lenkille jos en salille pääse. Tuleepahan edes jollain tavoin liikuttua sitten.

Painoa en ole pahemmin vaa´alta käynyt katsomassa, toisaalta en myöskään uskalla. Ehkä joskus myöhemmin. Syömisten osalta on taas alkanut menemään ihan mukavasti. Ennen pääasiäistä ja vähän sen jälkeenkin sujui aika kivasti mutta noi menkat tuotti mulle melkoset herkkuhimotukset ja tietysti niihin sitten myös sorruin :( Mutta nyt ollaan taas terveellisten syömisten parissa joten kaipa se tästä :)

Opiskeluhommia myöskin riittää nyt varmaan seuraavan kuukauden ajan aika reippaasti. Tälle viikolle sattuu ruotsin kielioppikoe ja sen lisäksi vastuullisen yritystoiminnan tentti. Reilun parin viikon päästä on edessä yksi tentti johon pitäs lukaista työoikeutta ja kaikenlaista muutakin työyhteisöön liittyvää. Samalla viikolla on myös kirjanpidon tentti. Siitä kun mennään viikko eteenpäin, on tiedossa matematiikan ja yrittäjyyden tentit ja vieläpä samana päivänä. Huoh. Melkoinen urakka tiedossa siis ja paljon lukemista ja valmistautumista tentteihin. Näiden lisäksi mulla on työn alla kaksi raporttia jotka pitäisi nyt huhtikuun aikana saada tehtyä ja palautettua. Joskus toukokuun puolessa välissä on vielä ruotsin tentti myös. Ja tietenkään kesällä ei helpota... Joku sitten fiksuna päätti ottaa kesäksikin neljä kurssia jotka suoritan etänä... jep. Näin tosiaan. Onneksi ne on kuitenkin etäkursseja, eli koulun penkillä ei tarvitse käydä istumassa kuin parit lähiopetustunnit toukokuussa ja elokuussa tenttimässä.

Mitäs muuta... pientä hiljaiseloa ollu tässä blogissa. Toisaalta ei ole kummempia tapahtunut. Kummasti tätä tekstiä nyt kuitenkin tulee :D Kesälomaa tässä odottelen innolla. Sen pitäs olla heti juhannuksen jälkeen ja ihanat kolme viikkoa putkeen :) Tää työnteko kieltämättä alkaa olla aika puuduttavaa. Suorastaan ahdistavaa. Mitä lähemmäs kesää mennään, niin sen kiireisemmäksi tämä työkuvio taitaa muuttua. Hommia on tiedossa enemmänkin. Saa nähdä miten niistä selvitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti