tiistai 26. maaliskuuta 2013

Paluu takaisin arkeen

Arkeen paluu on sujunut aika mukavasti. Se on kumma miten sitä lomalla laiskistuu. Ehkä just se kun tosiaan on loma ja sen yhdistää rentoutumiseen ja laiskotteluun yms. Huono puoli on vaan se, että se näkyi itsellä todella pahasti myös syömisissä. Jotenkin aina välillä noista lomista miettii et nyt on aikaa kunnolla kokkailla vaikka mitä ihania juttuja jne. kun ei ole kiire minnekään. Näin mä ajattelin nytkin. Toisin kävi. Toisaalta sairaslomalla mulla oli ruokahalu vähän kadoksissa, sekin saattoi vaikuttaa vähän. Mutta se, että mä turvauduin vaan niin paljon nopeisiin ruokiin ja söin kaikkea tyhmää vaikka olis oikeasti voinu syödä niin paljon fiksumminkin. Ehkä sitä olis kilon tai pari saanut poiskin kun olisi vaan syönyt terveellisesti vaikkei liikkunut. Näinhän se ei tietenkään mennyt. Loma on kuitenkin nyt ohi ja paluu arkeen on tapahtunut. Samalla huomannut että syömisetkin alkaa taas sujua paremmin. Se on jännä miten toi arki vaikuttaakin näin paljon syömisiin itsellä. Toisaalta kun on se työ, opiskelu ja siihen päälle urheilu niin ne kaikki jotenkin vaatii oikeasti sen että syö kunnolla ja terveellisesti että jaksaa kaiken. Vielä kun sen vaan muistaisi tehdä ilman niitä ylimääräisiä herkkuhetkiä! Nyt kyllä mietin sitäkin että pitäs vaan koko ajan pitää huoli siitä, että jääkaapista löytyy kaikki tarpeellinen ja terveellinen ruoka eikä mitään ylimääräisiä herkkuja.

Tuon edellisen kirjoituksen alla oleva kuva on sellainen, jonka ajattelin tulostaa ehkäpä myös jääkaapin oveen. Se on jo mulla läppärin työpöydällä taustakuvana. Ihan vaan muistuttamassa mua siitä ettei sais luovuttaa niin helpolla. Koska tähän mennessä mä olen tainnut aina luovuttaa todella helposti kun tuloksia ei vaan tunnu tulevan. Ja tämä on siis yleensä just se eka viikko pari minkä jaksaa ja sit loppuu se into kun mitään ei tapahdu. No tällä kertaa jos kävis toisin ja se into säilyisi :) Yritän kovasti pitää motivaation ja kiinnostuksen yllä tähän hommaan ja sitä kautta jos sais sitten kropankin näyttämään paremmlta :)

Tänään tuli käytyä cxworx tunnilla ja sen jälkeen vielä love 2 dance tunnilla. Tuo jälkimmäinen oli kyllä tosi kivaa. Me lämmiteltiin eka parin biisin verran ja sitten alettiin tekemään ihan kunnon ohjelmaa. Käytiin liike liikkeeltä läpi ja monta kertaa aina alusta siihen tiettyyn pisteeseen ja viimenään päästiin ihan loppuunkin. Biisi johon me tämä ohjelma tehtiin, oli Will.i.am ft. Britney Spearsin Scream and Shout. Lopussa me vedettiin se ohjelma ton biisin tahdittamana kaksi kertaa vielä läpi ihan kokonaan. Fiilis oli tämän tunnin jälkeen aika mahtava :) Tanssiminen on kyllä itelle sellanen ihan mieletön juttu. Tykkään siitä tosi paljon. Vaikka kyllähän siis joo lihaskuntotreenit yms. menee kanssa mut tanssiminen on vaan sellanen ihan paras juttu! Siitä tulee vaan mielettömän hyvä fiilis :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti