sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Selkävaivoista selvitty

Sairaslomalta on selvitty ja selkä alkaa olla paremmassa kunnossa. Vihdoinkin. Tätä on odotettu. Jossain vaiheessa kieltämättä tuntui ettei tämä selkä parane ikinä. No toisin onneksi kävi :) Myös talviloma on vietetty. Eli tässä tuli nyt parin viikon pitkä loma töistä. Talvilomalla tosin olin joka ilta koululla opiskelemassa ja nyt on sitten markkinoinnin kurssikin vihdoin suoritettu. Huomenna olisi tarkoitus palata takaisin töihin... kieltämättä en ole kauhean innoissani asiasta. Mielellään voisin jäädä kotiin vielä lusmuilemaan :D Onneksi on kuitenkin lyhyt viikko kun perjantaina on vapaa pääsiäisen takia :)

Eilen kävin ensimmäistä kertaa selkävaivojen jälkeen salilla. Ja se oli aivan mielettömän ihanaa! Nautin tosi paljon että pääsi pitkästä aikaa (no parin viikon tauon jälkeen...) hikoilemaan taas kunnolla. Ensimmäisenä oli aamulla heti piloxing tunti ja sen jälkeen menin vielä hot joogaan jossa sain ihanasti venytettyä selkää ja vähän muutakin kroppaa. Tästä on hyvä jatkaa :) Huomenna on kouluilta mutta tiistaina ajattelin mennä testaamaan miten cxworx tunti luonnistuu ja sen jälkeen heti perään on joku poikkeuksellinen uutuus tunti Love 2 dance jota ajattelin mennä testaamaan. Tanssiminen on vaan niin mukavaa ja tosi hyvää aerobista treeniä joten mikä ettei.

Eilisen treenin jälkeen kuitenkin tuli huomattua miten helposti se oma kunto rapisee kun ei liiku hetkeen. Kahden viikon tauko liikunnasta teki sen että tunnilla meinasi oikeasti loppua puhti kesken. Oikein tunsi ettei olis millään jaksanu vetää piloxingia loppuun asti. Muutenkin se on jännä miten omaa peilikuvaa katsoessa alkoi tuntua siltä että joka paikka on alkanut roikkua heti kun liikunta jäi tauolle. Mutta jospa sitä taas saisi sen kuntonsa entistäkin paremmaksi nyt kun pääsee treenaamaan. Samalla olisi tarkoitus yrittää taas saada syömiset kuriin. Herkuttelu on lähtenyt kunnolla lapasesta tässä saikulla ja lomalla. Nyt olis tarkoitus tehdä siihenkin täysi stoppi!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti