tiistai 3. syyskuuta 2013

Päivitystä pitkästä aikaa

Blogin päivittäminen on sitten jäänyt hetkeksi kokonaan. Tässä ehtinyt jo kuukausikin vaihtua toiseen. Mitähän tässä olisi sitten tapahtunut... No PT homma on mennyt aika vaihtelevasti. Syömiset olleet ehkä enemmän vhh-linjaa kuin niiden PT-ohjeiden mukaista. Pieniä repsuja on matkan varrella myös ollut, mutta se ei nähtävästi ole haitannut. Painon osalta ollaan laskusuunnassa. Tämän ensimmäisen viiden viikon aikana olisi tietysti voinut olettaa lähteneen enemmän kuin -2,7kg. Toisaalta olen itse ihan tyytyväinen tulokseen. Treenit on menneet aika ok, tosin vähemmän on salilla tullut käytyä kuin olin ajatellut. Itsenäisesti olen kerennyt käydä salilla ahkeroimassa 3 kertaa, sen lisäksi on ollut muutama aerobinen treeni myös mukana. Tosin ensimmäiset pari viikkoahan tuossa jo meni tekniikan opetteluun PT:n kanssa. Itsenäisesti pääsin treenaamaan vasta kolmannella viikolla.

Pääsääntöisesti treenit on sijoittuneet viikonloppuun. Kouluelämä tuntuu kovasti tätä hommaa haittaavan välillä. Viime viikolla oli kolmena iltana koulua, sama tällä viikolla. Viime viikolla oli myös kuun vaihteen takia melkoinen härdelli töissä, mikä johti aikamoiseen väsymykseen loppuviikosta. Ei vaan yksinkertaisesti jaksanut mennä salille vaikka oli aikomus. Sunnuntai ja eilen tuli kyllä treenattua sitten senkin edestä :) Seuraavan kerran olisi tarkoitus mennä treenaamaan perjantaina. Silloin tiedossa olisi Booiaka tunti ensimmäistä kertaa :) Sen lisäksi viikonloppuna olis ihan kuntosalitreeniä myös tiedossa.

Huomasin myös tänään, että viime tiistaina on ilmestynyt uusi ruokavalio -ohjelman ja treeniohjeet. Viikot menny sen verran vauhdilla, etten tietenkään sitten tajunnut tätä aikaisemmin. Tai kyllä mä taisin katsoa ne viime viikolla mutta siitäkään huolimatta en ymmärtänyt, että ne oli uudet ohjeet :D Onneksi katsoin tarkemmin nyt päivämäärää jolloin ohjeet oli tehty.

Ruokaohjeet on aika samanlaiset, tosin pieniä poikkeuksia on tullut. Ja vihdoinkin vaihtoehtoja jo vähän enemmän. Aamu-, väli- ja iltapalaan on tullut kolme vaihtoehtoa, aikaisemmin oli vain kaksi. Edellisten tilalle voi ottaa aamulla ja välipalana vähähiilihydraattista leipää päällisten kera. Iltapalaan on tullut kolmanneksi vaihtoehdoksi munakas. Ja tuo munakas oikeastaan mua piristi, koska sitä olen kaivannut tosi paljon :) Tosin mietin kyllä, että mieluummin söisin sen munakkaan ehkä aamupalaksi ja illalla sitten vähän kevyemmin. Tällä kertaa ohje kuitenkin näyttää siltä, että sitä vois jopa noudattaa ihan ilman vastalauseita :) Ainoa kompastus tosin on tuo juusto. Aamupalalla pitäisi käyttää 5 % juustoa mikä töksähtää tosi pahasti. Mun mielestä alle 10 % juustot kun ei maistu yhtään millekään paitsi kengänpohjalle :D 5 viikon päästä vaihtuvassa ohjelmassa tulee mukaan jo kuulemma sallitut herkkupäivätkin :) Saa nähdä millainen ohjelma sitten on kyseessä.

Treenit näyttää aika lailla samalta, tosin sarjojen määrät ovat kasvaneet. Muutama uusi liike on myös tullut mukaan vaikka suurin osa onkin samoja kuin ensimmäisessä ohjelmassa.Aerobisen treenin määrää oli nostettu 3-5 viikossa. Se tuntuu oudolta koska kuitenkin ne aerobiset pitäs tehdä eri päivinä kuin lihaskunto. Mutta näillä nyt pitäs kuitenkin seuraavat 5 viikkoa mennä.

Muuten onkin sitten ollut aika kiirettä. Etenkin viime viikko töissä ja tämä viikko näyttää ikävästi samanlaiselta. Hommaa riittää ja vähän liikaakin. Lisänä sitten vielä kouluillat. Ens viikolla olis kuitenkin vaan kaksi iltaa koulua, joten silloin ajattelin panostaa tuohon salipuoleen vähän enemmän. Jos sais kunnon treenit tehtyä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti