maanantai 12. elokuuta 2013

Brittiläisiä autoja ja grillausta

Eilen tuli vietettyä koko päivä tien päällä. Aamulla jo suunnattiin parin sukulaisen kanssa Fiskarssin Ruukkiin, jossa oli Britit kohtaavat -tapahtuma. Siellä oli todella paljon brittiläisiä autoja näytillä, niin uusia kuin vanhojakin malleja. Aika kului tosi mukavasti ja kuviakin tuli räpsittyä melkein jokaisesta autosta. Käytiin siellä myös pienellä lounaalla samalla. Ja mikä parasta, sattui ihan mielettömän nätti aurinkoinen sääkin :) Alla vähän kuvia kyseisestä tapahtumasta.


Iltaa vietettiin Tammisaaressa saunoen ja grillaten. Mukana oli omien vanhempien lisäksi isän sisko ja hänen mies sekä isän veli ja hänen vaimo. Oli tosi mukava ilta. Ja vaikka ukkonen jyrähteli niin ei se kuitenkaan missään vaiheessa satanut vettä tai tullu kunnolla päälle. Koko illan paistoi aurinko. Grilliherkkuina meillä oli lampaan jauhelihapihvejä, peuran lihaa, salaattia, perunoita ja bataattiviipaleita. Lisänä oli vielä isän tekemä kanttarellikastike ja alkupalana paahtoleipäviipaleet joiden päällä oli kylmäsavulohta, salaattia ja katkarapuja. Jälkkäriksi syötiin kahvin kanssa mansikkatorttua. Tänään pitäs sitten jatkaa ja tavallaan kai aloittaa oman uuden ruokavalion kunnollinen noudattaminen :)

Alla vielä vähän kuvaa meidän eilis illan vieraasta :) Oli tosi kesy tapaus ja tuli ihan kädestä syömään salaattia mitä sille tarjottiin. Tosi suloinen tapaus :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti