lauantai 9. helmikuuta 2013

CxWorx

Tämän viikon treenaamiset on jääneet aika lailla kokonaan. Arkisin ei ole ehtinyt salilla käydä kertaakaan. Keskiviikkona oli tarkoitus mennä mutta mulle iski joku ihme ärsytys/masistelu fiilis joten salille menokin sitten jäi. Olin kuitenkin suunnitellut että tänään menen ja niinhän mä sitten tuossa aamulla aamupalan jälkeen lähdin salille. Tuli vetästyä yhteensä 1,5 tunnin treenit.

Ensimmäisenä oli uutuutena CxWorx, 35 min keskivartalotreeniä. Se olikin rankempi tunti kuin mitä olin odottanut. Sen tunnin aikana tuli todella tunne ettei se oma lihaskunto ehkä sittenkään ole aivan niin hyvä kuin mitä joku kuntotesti oli osoittanut viikko sitten. Treenissä käytettiin 5 kg:n levypainoa sekä kuminauhaa. Osa treenistä tehtiin myös ilman apuvälineitä. Tahti oli aika nopea eli siinä ei kovin paljon taukoja välissä pidetty, vain kaksi juomataukoa silloin kun ohjaaja antoi luvan. Muuten oltiin koko ajan liikkeessä.


Tässä treenissä huomasin että omat vatsalihakset on aika heikot vielä. Kehittämisen varaa riittää. Ja etenkin että saisi pidettyä sen ristiselän lattiaa vasten jokaisen liikkeen kohdalla. Muutamissa liikkeissä se oma ristiselkä meni väkisin pienelle notkolle mitä kuulemma ei saisi käydä. Alla olevan kuvan mukainen liike oli varmaan yksi pahimmista. Vielä kun siihen lisäsi käden nostot ylös ja sivulle sekä toisella kierroksella mukaan tuli vielä toisen jalan nosto sen käsiliikkeen lisäksi...


Ensimmäinen ajatus tämän CxWorxin jälkeen oli, että tälle tunnille ei kyllä kiinnosta tulla toiste. Aivan liian rankka tunti mulle. Sitten kun kuitenkin aloin tuossa miettimään, niin tuli tunne että voisihan sitä ensi viikolla mennä uudestaan. Sopivasti sattuu vielä niin että pääsis ihan kaksikin kertaa tuolle kyseiselle tunnille ensi viikon aikana menemään. Ehkä se tosiaan pitäisi vähän mennä sen oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Mitä sitten jos nyt tuntuu että tuo on liian rankkaa tai ei osaa jne. Tarpeeksi monta kerta kun tuolla tunnilla vaan käy, niin varmasti tulisi jossain vaiheessa kehitystä. Huomaisi että hei mä pystyn tähän sittenkin eikä tämä enää olekaan niin paha juttu :) Eli kyllä, tavoitteena on ensi tiistaina ja perjantaina sinnikkäästi vaan painella CxWorxiin!

Tämän treenin jälkeen menin vielä 55 min piloxing tunnille. Hieman kyllä ihmettelin miten sitä energiaa riittikin vielä toiselle melkeinpä yhtä rankalle tunnille. Mutta treenien jälkeen oli kaiken kaikkiaan ihan huippu fiilis, jokseenkin kyllä väsynyt :D

Sen verran vielä tuosta ravintovalmennuksesta joka on meneillään. Se on mennyt aika vaihtelevasti. Keskiviikkona tuli oikein kunnolla repsahdettua, tunnesyöppöys iski päälle oikein reippaasti. Se oli vähän huono juttu. Torstaista eteenpäin on kuitenkin sinnikkäästi jatkettu tätä hommaa eteenpäin ja syömiset on menneet aika mukavasti. Pieniä viilauksia on valmentajalta tullut. Pitäs vissiin tässä viikonlopun aikana yrittää hieman sisäistää paremmin noita ohjeita mitä olen saanut ja ensi viikolla sitten hyödyntää niitä paremmin. Painokin on jälleen laskusuunnassa mikä on ihan mukava asia :) Kuntoremontin osalta odottelen vielä sitä kunto-ohjelmaa, jostain syystä ole sitä vielä saanut.

Eli tälläistä. Näillä mennään taas eteenpäin. Ensi viikon treeneistä mainittakoon nyt sen verran että maanantaina olis tarkoituksena mennä zumbaan ja tiistaina ja perjantaina on sitten taas CxWorxia. Muista liikuntasuunnitelmista olekaan sitten vielä tietoa. Lauantaiksi olen kaverille puhunut että jos mentäisiin testaamaan Aquazumbaa. Ollaan nyt muutama kerta käyty uimassa aina viikonloppuisin ja se on tuntunut tosi mukavalta. Lisäksi ensi lauantaina en edes pääse salille aamusta kun pitäs mennä kampaajalle laittamaan vihdoin tämä oma pää taas kuntoon. Ihan järkyttävä tyvikasvu taas ja otsis on kasvanu silmille asti.  :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti