keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Aamulenkillä

Tänä aamuna mä sitten tein sen! Sen mitä olen jo jonkin aikaa miettinyt ja pähkäillyt olisko musta sellaiseen. Päätin tämän eilen illalla ja laitoin kellonkin aamu viideltä soimaan. Järkyttävän vaikeaa oli kyllä nousta ylös. Kahvikupillisen voimalla lähdin sitten tekemään ensimmäisen aamulenkkini ennen töihin lähtöä ja se oli kyllä oikeastaan aika ihanaa :) Mukava pieni pakkanen ja muutenkin loistava sää aamulenkkiin. Pimeää tietysti oli siihen aikaan, mutta selvisin kuitenkin.


En ole tainnut mainitakaan vielä mutta ne mun joululahjaksi saamani Icebugin kengät on aivan loistavat! Suosittelen jos joku harkitsee moisten hankkimista. On nimittäin aikas ihana kävellä tuolla talvisäässä ilman että tarvitsee pelätä liukastumista. Ne todella pitää tuolla lumella ja jäällä hyvin.


Noissa kengissä on vieläpä ihanan pitkä varsi ja sellanen tosi lämmin karvainen sisus. Eli ei kyllä varpaita palele :) Ja ihmeen kevyet. Siis noihan ei paina juuri mitään kyllä. Hassun näköiset ne vähän jalassa on mutta eipä se ole haitannut menoa :D Silloin aiemmin kun kävin parina sunnuntai aamuna lenkillä ja testailin noita ekoja kertoja niin huomasin että rappukäytävässä, varsinkin alas mennessä, niistä pohjassa olevista nastoista lähtee ihan tajuton meteli. Tänä aamuna siinä puoli kuuden aikaan mä hipsin alas sukkasilteen. En kehdannut naapureita herättää noilla kengillä :D

Ensin tuntui aika väsyneeltä tuon lenkin jälkeen, en tiedä miksi. Toisaalta itse huomannut että varsinkin iltaisin urheilu on aika hyvä keino saada unta. Se väsyttää aika mukavasti kun käy treenaamassa. Kuitenkin kun tuossa ajelin töihin, niin alkoi olla sellanen mukavan pirteä olotila :) Ehkä tästä voisi tehdä tavan, ehkei joka aamu mutta ainakin muutaman kerran viikossa. Ja niin, siis itse kävelylenkki kesti sellaisen puolisen tuntia ja siinä välissä mä tein pari hölkkäosuutta myös et sai vähän sykettä nousemaan ja itsensä hengästymäänkin. Hölkät oli sellaisia 3-4 valopylvään mittaisia matkoja. Vielä mukavampaa tästä lenkkeilystä aamuisin varmaan tulee kun alkaa olemaan vähän valoisampaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti