tiistai 22. tammikuuta 2013

Eka kerta bodycombatissa

Paino tuntuu olevan mukavasti laskusuunnassa ja olo edelleen hyvä. Viikonloppuna tuli hieman sellaisia pieniä repsuja mutta niistä on selvitty eikä noista pahasti haittaa ollut. Viikonlopun treeneihin kuului lähinnä 15 min reipas kävely juoksumatolla ja sen jälkeen 60 min hot jooga tunti. Viime viikon treenit yhteensä taisi jäädä kahteen kertaan. Tällä viikolla olisi tarkoitus tehdä pieni parannus.

Eilen kävin ensimmäistä kertaa testaamassa Les Millsin bodycombat tunnin. Tarkoituksena oli alun perin mennä kahvakuulailemaan 30 min ajaksi mutta kun saavuin salille, ei tuolle tunnille enää mahtunut. Huomaa että näin keväisin ihmiset innostuu liikkumaan huomattavasti enemmän kuin mitä syksyisin. Tunneille on pakko ilmoittautua hyvissä ajoin jos sinne haluaa mahtua mukaan. Myös ihan kuntosalilaitteissa näytti olevan paljon eilen porukkaa ja kenkiä oli enemmän kuin mitä siihen ns. kenkähyllyyn edes mahtui. Bodycombatissa oli myös aika täyttä. Se oli aika mielenkiintoinen tunti, nyrkkeilyä ja potkuja jne. Hiki siinä ainakin tuli vaikka välillä ei meinannut pysyä mukana millään. Mutta aika äkkiä kuitenkin oppi mitä liikkeitä siellä tehtiin. Ei se ehkä toisaalta ole aivan mun juttu, mutta miksei tuota vois harkita toistekin :) Harmi vaan että nuo tunnit on aina maanantaisin ja mulla on yleensä silloin kouluiltoja, eilinen oli tosin poikkeus. Ohjaaja tuli mun kanssa juttelemaan tunnin jälkeen vielä ja kyseli vähän että miltä se tuntui. Sanoikin kyllä että kunhan sitä pari kolme kuukautta käy tunneilla niin oppii tekemään ne liikkeet oikein jne. Ja varmasti se paikkaansa pitääkin.


Katselin tuossa meidän salin ryhmäliikunta aikatauluja, ne on nyt annettu taas 10.2. asti. Sen jälkeen kai pitäisi tulla se virallinen kevät aikataulu vasta. Siellä on muutama uutuustunti, mm. Core joka ei mulle sano oikeastaan yhtään mitään. Sitä pääsis lauantaina testaamaan tosin mun oli tarkoitus mennä sitä ennen olevalle zumba tunnille. Eli saa nähdä tuleeko tuo uutuus testattua. Sitten lisäksi tulee jossain vaiheessa sellainen PHA-treeni, joka myöskään ei ole ollenkaan tuttu. Sille tunnille ajattelin mennä, tosin ensimmäinen tunti on vasta parin viikon päästä. Kyseessä on ilmeisesti intervallitunti jossa vuorotellaan lihaskuntoliikkeitä ja sykkeenkohotuksia lyhyissä jaksoissa ja pakotetaan keho äärimmilleen. Tunti kestää 60 min. Aika rankalta ja hikiseltä tunnilta ainakin kuulostaa :) Lisäksi meille tulee vielä yhtenä uutuutena CXWorx, 35 min mittainen keskivartalotreeni. Sitäkin ajattelin että pitää käydä testaamassa. Muita uutuuksia ei vielä ainakaan ole tiedossa. Katsotaan sitten miltä se virallinen kevät aikataulu näyttää :)

Tälle viikolle tosiaan olisi suunnitelmissa huomenna mennä testaamaan Afro dance tunti ja sen jälkeen ajattelin jatkaa vielä Piloxingiin. Tämä tosin riippuu ihan siitä mahtuuko tuohon Afro dance tunnille sillä siihen pitäisi mennä töistä suoraan joten olen salilla ehkä 15 min ennen tunnin alkua. Piloxingiin olen huomenna joka tapauksessa menossa. Ja lauantaina tosiaan zumba tunnille. Siinäpä tämän viikon treenisuunnitelmat.

Muuten tämä viikko taitaa mennäkin sitten koulutehtävien parissa. Mietin jo tässä edellisenä viikonloppuna kun yritin tehdä jonkunlaista selkeää suunnitelmaa opintojen suhteen, että tuliko ehkä ahnehdittua kun ilmoittauduin eri kursseille. Viime syksynä oli ensimmäisessä jaksossa 4 eri kurssia, toisella jaksolla 3 kurssia. Tälle jaksolle olen ottanu 6 eri kurssia... Kaikilla kursseilla on ne omat tehtävät jokaiselle viikolle mutta sitten niiden lisäksi on pari ryhmätehtävää ja sitten muutama itse tehtävä raporttikin. Nämä ryhmätyöt ja raportit ovat yleensä niitä mihin sitä aikaa kuluu eniten. Ja sitten lisänä mulla on vielä tämän jakson aikana kaksi uusintatenttiä joihin pitäisi lukea. Onneksi ensi jakso on sitten vähän helpompi, tosin ei se vielä tässä vaiheessa kovin paljon lohduta. Tänään pitäisi käydä kirjastosta hakemassa muutamat koulukirjat niin pääsee opiskeluissa taas kunnolla vauhtiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti