torstai 10. tammikuuta 2013

Hyvä olo :)

Tiukistelu on jatkunut alusta alkaen hyvissä merkeissä ja itsellä on kokonaisuudessaan hyvä olo. Syömiset ovat menneet kivasti ja viime viikonloppuna huomasin etten repsuillut kertaakaan ja se on ihme :) Yleensä viikonloput on itselle niitä vaikeimpia, silloin on tottunut ottamaan rennosti, myös syömisten osalta. Tässä viikon aikana on tullut myös ihmeteltyä sitä että kun tekee hyvää ruokaa josta tulee hyvä mieli ja olo ja nälkäkin pysyy mukavasti poissa niin miksi ihmeessä sitä sitten välillä repsuilee ja palaa sinne hiilarimaailmaan syömään kaikkea sokerista sun muuta tyhmää... Sitä ei vaan oikein ole osannut vielä käsittää.

Liikuntapuoli on tällä viikolla jäänyt vähemmälle, oikeastaan salilla kävin viimeksi sunnuntaina. Päätin viikonloppuna urheilla kunnolla kun tiesin että tällä viikolla ei ehdi. Lauantaina tosiaan menin aamusta 55 min piloxing tunnille ja siitä suoraan jatkoin 60 min hot joogaan. Olo oli aivan mahtava näiden tuntien jälkeen :) Sunnuntaina illalla painelin sitten 55 min zumba tunnille ja täytyy sanoa että se vasta melkoinen tunti olikin. Hyvää musaa riitti melkeinpä koko tunnin ja se jos mikä innosti sitten jokaisen kappaleen vetämään siellä aivan täysillä. Ohjaajaksi oli myös sattunut tämä ihana tuttu energiapakkaus ja meno oli juurikin sen mukaista. Näin vauhdikasta zumba tuntia ei ole ihan äsken ollut :) Hiki virtasi ja tunnin jälkeen todellakin tiesi että nyt on liikuttu ja kunnolla!

Tämä viikko onkin sitten mennyt lähinnä töiden ja opiskelun parissa. Tiistai on ollut ainoa ilta kun koulua ei ollut, tosin kotona se aika meni tentteihin lukiessa. Tänään olisi tiedossa kaksi tenttiä ja huomisesta alkaen saisi vihdoin huilahtaa hetken. Kolmena iltana tosiaan tällä viikolla töiden jälkeen ollut koulua, tänään on se viimeinen ilta. Väsyttää ihan mielettömästi. Onneksi kuitenkin viikonloppu tulossa niin silloin saa huilata ja ensi viikolla on jo vähän helpompaa. Uusi jaksokin alkaa silloin koulussa.

2 kommenttia: