perjantai 4. tammikuuta 2013

Tiukistelu tammikuu

Vuosi on nyt sitten vaihtunut ja joulun sekä uuden vuoden herkutteluista selvitty. Kiitoksena tästä on muutama ylimääräinen kilo kertynyt lisää ja vatsa todella tuntuu jopa isommalta kuin ennen :( Kolmas päivä tiukistelun merkeissä on meneillään joten tästä se taas lähtee. Tavoitteena nyt lähinnä terveellinen elämä sisältäen hyvää ruokaa pääosin vhh-linjalla ja sen lisänä sitten myös liikuntaa. Siinä sivussa jos kiloja alkaa tippumaan niin olisi tosi hieno juttu :) Tällä kertaa yritän olla ajattelematta sitä painonpudotusta liikaa ja keskityn vaan syömään hyvin ja liikkumaan paljon. Aikaisemmin liika keskittyminen painonpudotukseen on tuonut vaan ehkä lisää stressiä ja masennusta kun paino jumittaa. Ja siitä sitten syntyy niitä repsuiluja. Tarkoituksena olisi saada vähän omia ajatuksia muuttumaan ja yrittää päästä tunnesyömisestäkin jollain tapaa eroon.

Uuden vuoden lupauksiakin tuli tehtyä muutama, niistä voisin maininnan laittaa tännekin niin ovat jossain ylhäällä :)

1. Saada oma kroppa voimaan hyvin syömällä terveellisesti ja liikkumalla
2. Opiskeluun panostaminen
3. Raha-asioiden parempi hoitaminen

Siinäpä sitä, turha kai tehdä kovin montaa lupausta kuitenkaan. Tulee vielä vaikeaksi pitää niitä. Ruokaremontti ja liikunnan lisääminen tosiaan tuli aika selkeenä lupauksena. Sen lisäksi päätin että kun tästä syksyn opiskelujaksosta on nyt selvitty ja taas muistaa mitä se on niin vois alkaa panostaa siihen oikeasti nyt enemmän. Aloittaa tentteihin lukemisen ajoissa ja yrittää suoriutua kaikista kursseista mahdollisimman hyvin! Sitä kun ei ole viimeseen 7 vuoteen opiskellut niin syksy on mennyt vähän opiskelemista oppiessa. Sitä on yrittänyt kehittää itselleen hyviä keinoja suoriutua tenteistä sun muista tehtävistä. 3 vuotta olis vielä jäljellä ja siinä on melkoinen urakka.
Raha-asiat vois tosiaan yrittää tänä vuonna hoitaa hieman paremmin. Tiukkaa on tehnyt koko ajan mutta toisaalta on myös välillä tullut kaupasta niin paljon turhaa mukaan että siihen pitänee tehdä kunnon korjaus nyt. Oli sitten kyse ruokaostoksista tai mistä tahansa muusta niin paremminkin vois sieltä kauppareissulta suoriutua. Jäis sitten enemmän rahaa käyttöönkin.

Eli näillä lupauksilla mennnään tätä vuotta nyt sitten eteenpäin :) Katsotaan miten käy...

Huomenna olisi tarkoituksena mennä salille pitkästä aikaa. Sellainen reilun kahden viikon tauko takana, ellei jopa kohta kolmenkin. Eilen kyllä kotona tein illalla pienen kahvakuulatreenin. Tosin tajusin että ei se ole sama treenata kotona kuin että menisi salille tekemään jotain. Salilla sitä saa paremmin aikaiseksi ja jotenkin tekee kaikki liikkeet enemmän tosissaankin. Joten huomenna tosiaan aamusta heti piloxingiin ja sen jälkeen hot joogaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti