keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Ensimmäinen repsu

Kyllä vain, oma tunnesyöppöys otti eilen vallan täysin kun fiilikset oli todella huonot ja ärsytti ihan suunnattomasti. Kaupasta mukaan tarttui se pieni (onneksi vain minipussi eikä mitään megapussia) pussi sipsejä joka huuteli iloisesti sieltä hyllyltä... Itsekuri tuntui kadonneen tässä vaiheessa täysin. Tänä aamuna oli sellainen pieni ärsytys vielä mutta olin päättänyt että se repsu jäi tasan siihen pieneen pussiin ja nyt taas jatketaan täysillä eteenpäin tällä hyvällä linjalla. Asioita piristi kummasti se kun töissä työkaveri, jonka kanssa ollaan terveellisistä elämäntavoista juteltu ja vaihdettu paljon ajatuksia, näytti mulle uuden kivan sivuston minkä oli bongannut. Siellä oli kaikenlaista kivaa ruokajuttua ja treenejä yms. Siitä mulle taas tuli takaisin se sama into jolla lähdin tähän hommaan tammikuun alussa :) Joten ehkäpä se tästä taas lähtee sujumaan.

Näitä pieniä vastoinkäymisiä varmasti tulee jatkossakin. Ja vaikka eilisessä repsussa ei sinänsä kehumista ehkä olekaan niin olen silti tyytyväinen että valitsin tosiaan sen minipussin megapussin sijaan. Se on kuitenkin pienempi paha vaikka toisaalta parempi olisi ollut olla ilman.



Tänään olisi lisäksi tarkoitus urheilla pitkästä aikaa, viime kerta oli sentään lauantaina. En vain vielä tiedä meniskö salille tekemään laitekierroksen, bodypumppiin vai tekiskö jonkun treenin ihan vaan kotona. Vai pitäiskö lähteä lenkille illalla ja testata uudet joululahjaksi saamani Icebugit :) No katsellaan miten käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti