keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Tavoitteita suunnittelemassa

Tässä tullu useamman päivän ajan lueskeltuu eri blogeja ja nyt tuntuu et olis taas motivaatio ja innostus kohdillaan omaan elämäntaparemonttiin :) Etenkin nyt kun opiskelun suhteen alkaa helpottamaan, niin ajattelin keskittyä enemmän oman kunnon parantamiseen. Ensi viikolla ei ole yhtään kouluiltaa, sitä seuraavalla viikolla on vain kaksi ja sen jälkeen seuraavat illat on joskus elokuussa. Jes! :) Aikaa treenaamiseen riittää aivan loistavasti. Ja sen suhteen olenkin tehnyt nyt tavoitteen itselleni. Ja se tavoite on tämä:



Kyllä vain, tämä tyttö aikoo osallistua ensi vuonna Vantaan Extreme Runiin! Moni bloggaaja on tänä vuonna tuolla ollut ja lukemani perusteella se vaikuttaa hauskalta. Mutta myös rankalta. Reittejä on ilmeisesti pari, 8 km ja 16 km. Itsellä olisi tarkoitus näin ensikertalaisena osallistua tuohon lyhyempään reittiin. En tiedä kiinnostaako mua tossa niinkään se juokseminen, mutta lähinnä kai se esteiden ylitys ja alitus kuulostaa hyvältä. Se on kuitenkin aivan toisenlainen tapahtuma kuin esim. nyt sunnuntaina oleva Naisten 10 (tähän olen muuten menossa myös).

Syömisiä olen kovasti yrittänyt saada myös parempaan suuntaan. Ja luulen että urheilu tuntuu yhdeltä hyvältä keinolta saada syömispuoli kuntoon. Se jotenkin kannustaa syömään kunnolla ihan vaan jo senkin takia, että jaksaa oikeesti treenata. Ja tuntuuhan se hyvältä syödä terveellisesti ilman turvotuksia ja ähkyjä ja morkkista.

Että tälläsiä mietteitä tällä kertaa. Katsellaan mitä tapahtuu.

Ai joo ja yksi mikä oikeastaan entisestään lisäsi tätä innostusta, oli työpaikalla tänään tehty InBody mittaus. Jep, siinä nyt ei ihan kovin hyviä ne tulokset olleet. Kun näitä nyt kerta meidän työpaikalla on alettu järjestämään suht säännöllisin väliajoin, niin jospa ens kerralla olis sitten paremmat lukemat niistä lappusista luettavissa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti