tiistai 7. toukokuuta 2013

Tiukka linja jatkukoon

Mun tiukistelu ei nyt ihan viime viikolla sitten alkanutkaan mutta se alkoi kuitenkin eilen :) Vappu vähän siinä vaikutti syömisiin niin että sitä eksyi herkuttelemaan kaikenlaista. Nyt olis kuitenkin hyvä jatkaa tiukalla linjalla, sillä ei ole mitään pippaloitakaan nyt tiedossa tms. Viime kerralla kertomastani Jennin 6 viikon ruokaohjelmasta ajattelin nyt alkaa pitämään kiinni. Eli viljaton ruokavalio ja maitotuotteiden vähennys siinä sivussa. Viljattomuus sinänsä tuota itselle ongelmaa koska en ole koskaan ollut kova leivän tai puuron tms. syöjä. Vaikka toisaalta mua kyllä silti houkuttelee aina kovasti Subwayn patongit sun muut :D Mutta nyt ei sitten syödä niitäkään! Jospa sitä jotain tuloksia sais aikaseks vielä kesäks ja toki sen jälkeenkin vielä :)

Edellisessä postauksessa kerroin ostaneeni Leaderin uutta Detox smoothieta. Kävin sunnuntaina hakemassa postista nuo tilaamani tavarat ja maistelin sitten eilen aamulla töissä ekaa kertaa tuota smoothieta.


Jep, se näyttää todella vihreältä ja paksulta :D Sitä se olikin. Innoissani tietty sen tein. Tuo koko pussillinen siis sekoitettiin 1,5-2 dl:aan vettä. Into loppui kuitenkin siinä vaiheessa kun maistoin ensimmäisen hörpyn. Ei mikään kovin mieluisa makuelämys kyllä ollut. Jossain vaiheessa meinasin että en varmana juo kaikkea! Ei vaan pysty! Mutta sitten mä tein niin että laitoin vähän lisää vettä, jotta se ei olisi niin paksua. Se oli hyvä päätös ja kyllä mä sen sitten sain juotua alas :D Kaapista löytyy vielä toinen annospussi, saa nähdä koska mä sen uskallan juoda... En tiedä olisko ne toise maut tosta smoothiesta yhtään parempia. Vois joskus ehkä testata :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti