perjantai 20. heinäkuuta 2012

Innostus hukassa

Blogin päivittely on taas vähän jäänyt. Eipä tällä viikolla ole ihmeitä tapahtunutkaan. Jos nyt vähän kuitenkin päivittelisi tätä silti. Tämä viikko on ollut aika huono viikko, varsinkin maanantaina oli sellainen kunnon v*tutus päällä koko päivän. Mikään ei silloin tuntunut menevän hyvin. Suurin vaikutus näihin negatiivisiin fiiliksiin on ollut nämä niin kovin ihanat naisten joka kuukausittaiset vaivat... Tai no sanotaanko että sekään ei ollut suunniteltua. Olen vuosia syönyt e-pillereitä ja taukoa ei ollut tarkoitus edes pitää nyt kesällä mutta kas kummaa kroppa päätti sitten omin päin aivan toisin :( Ihan silleen kesken kaiken vieläpä kun söin noita pillereitä. No kaippa tämä tästä ohi menee kohta puolin, toivottavasti ainakin.

Syömiset ovat menneet ihan suht ok kyllä. Tosin eilen illalla tuli vähän vierailtua hiilarimaassa enemmänki kiitos pienen sukulaisvierailun. Ja tänä aamuna oli sitten vaa´assa sen mukaiset turbot mukana... Urheilut on jääneet ihan totaalisesti nyt, viimeksi taisin urheilla hmmm liekö viime perjantaina. Tai no taisin muuten tällä viikolla tiistaina muutaman liikkeen verran treenailla kahvakuulan kanssakin mutta siihenpä se sitten jäi. Ei vaan ole ollut intoa lähteä urheilemaankaan. Jospa ens viikolla yrittäisi taas itsensä saada salille. Huomaa kyllä että heti kun jää useampana päivänä peräkkäin urheilematta, esim vaikka viikoksi, niin tuntuu että paikat löystyy hirmuisesti. Voi kun se sama urheiluinto tarttuis muhun taas mikä mulla oli tossa viime viikollakin! :)

Se olis enää ensi viikko töitäkin ja sitten pääsis vihdoinkin kesäloman viettoon! :) Sitä on kyllä odotettukin. 3 viikkoa lomailua! IHANAA!! Menispä se ens viikko nopeesti. Toivottavasti säätkin vihdoin olis paremmat, silleen et aurinko paistais ja olis lämmintä. Kesälomasuunnitelmia ei kovin paljoa ole, kunhan nyt ensin se loma alkaa niin katsotaan sitten mitä sitä keksii tekemistä. Mökille olis tarkoitus lähteä kyllä rentoutumaan varmaan jo heti ensimmäisellä lomaviikolla. Se on jotenkin aina ollut sellainen joka kesänen juttu. Tuntuu et sinne pitää päästä heti kun loma alkaa. Ja tuntuuhan se paljon enemmän lomalta kun on siellä kuin että pyörii noissa tutuissa nurkissa koko loman ajan. Tekee ihan hyvää päästä tutuista ympyröistä pois hetkeksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti