lauantai 14. heinäkuuta 2012

Lauantai 14.7.

Kävin tänään mummun kanssa kaupoilla ja sieltä tarttui ruokaa sitten mukaan enemmänkin. Itsellä oli mielessä että pitäis ostaa varhaiskaalta lisää että saa salaattia tehtyä mutta lopputuloksena oli 3 kassillista ruokaa ja lisäksi laatikko mansikoita :D Tuli pitkästä aikaa käytyä ihan torilla ja sieltä tosiaan tuli laatikollinen mansikoita ostettua sekä lisäksi pari litraa herneitä ja pieni nippu punajuuria. Oli aikas hyvännäköisiä mansikoita, ihan muutama huono vaan sattui löytymään.


Kauppareissun jälkeen oli tiedossa mansikoiden putsausta. Niistä tuli mukavasti 8 pientä ja 1 iso rasiallinen pakkaseen. Loput jäi sitten saman tien syötäväksi, olivat kyllä tosi hyviä :) 

Lounaaksi tuli syötyä iso annos salaattia johon heitin varhaiskaalen lisäksi kurkkua, retiisejä, kirsikkatomaatteja, Lidlin chilimarinoituja katkarapuja ja majoneesin kastikkeeksi. Kaverin oli annos savulohta yrttituorejuustokermakastikkeessa. Alla kuva moisesta sapuskasta, lohi+kastike näyttää melkoiselta mössöltä kun kerkesin ne sekoittamaan tuossa ennen kuin aloin syömään mutta hyvää oli silti :) 



Juomana toimi pitkästä aikaa kirnupiimä jonka bongasin kaupasta jo muutama viikko sitten. Tuli nyt sitten ostettua sitä uudestaan. Aika vetelää normaaliin piimään verrattuna, vähän kun kaatais maitoa lasiin vaikka onkin piimästä kyse. Silti tosi hyvää ja ihan piimän maku siinä on.

Nyt voisikin sitten lähteä kaverin mökille iltaa viettämään saunan kera :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti