perjantai 13. heinäkuuta 2012

Tämän viikon treenit

Ihan että pysyy itselläkin jossain muistissa niin listataanpa nyt vähän näitä tämän viikon treenejä ylös mitä tullu tehtyä ja mitä on tarkoitus vielä tehdä:

Ma: 45 min zumbaa
Ti: hyötyliikuntaa muuttohommissa
Ke: 20 min kahvakuulatreeni kotona (6 eri liikettä, jokaista 10 toistoa)
To: n. 25 min kahvakuulatreeni kotona (7 eri liikettä, suurin osa 1x15 toistoa, pari liikettä 2x15 toistoa. Parisssa liikkeessä käytetty 8kg kuulaa, lopuissa 5 kg)
Pe: 43 min kävelylenkki, pituus n. 4,5 km
La: lepopäivä
Su: kuntosalitreeni, sis. 9 eri laitetta joista 7:ssa 3x15 toistoa, 2:ssa muussa (crosstrainer ja juoksumatto) 10 min treeni

Tiistai ei ollut varsinainen urheilupäivä mutta pientä hyötyliikuntaa siinä nyt silti sai kun tehtiin kaverin kanssa muuttoa kämpästä toiseen. Huomenna olisi sitten virallinen lepopäivä urheilusta. Jollain tapaa tuntuu siltä ettei malttaisi pitää lepopäivää ja tekisi mieli mennä heti aamusta zumbaamaan mutta taidan nyt kuitenkin pitää sen lepopäivän vaikka kuinka tekisi mieli urheilla. Lepopäiviä on kuitenkin hyvä pitää että lihakset ehtii vähän rentoutua ennen seuraavaa urheilukertaa. Varsinkin kun viimeiset kolme päivää peräkkäin (ke-pe) on tullut urheiltua ihan joka ilta. Mistä lie saanutkin tällaisen innostuksen urheilun suhteen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti