torstai 5. heinäkuuta 2012

Torstai 5.7.

Tiistai illan jooga jäi sitten kuitenkin väliin. Väsytti niin paljon että päätin kuitenkin olla menemättä. Hain kuitenkin lääkärin määräämät lihaksia rentouttavat pillerit apteekista ja nappasin nukkumaan mennessä yhden sellaisen. Täytyy kyllä sanoa että mitään helpotusta en huomaa selän suhteen edelleenkään vaikka parina iltana noita nappeja ottanut. Mutta jospa ne nyt auttaisi kuitenkin kun syönyt niitä sen kuurin verran. 

Syömiset on eilisestä asti ollut taas enemmän karppia, hiilarit jäi vähemmälle kuin mitä alkuviikosta. Maitotuotteiden vähennys tosin ei ole onnistunut ihan suunnitelmien mukaan. Tiistaina kun käväisin kaupassa isommassa marketissa jossa on sellainen kunnon ihana juustotiski niin sieltä tarttui juustoja mukaan ja niitä on nyt sitten tullu taas syötyä. Jännä että se juusto nyt maistuu niin kovasti kun aikaisemmin en ole koskaan niitä pahemmin syönyt. Jos nyt kuitenkin yrittäisi tsempata ja vähentää juustojen ja muiden maitotuotteiden syöntiä :)

Tällä viikolla on tullut kahdesti urheiltua, maanantai zumba tunti salilla ja eilen käväisin vetämässä zumbaa rannalla. Meillä on yksi kuntoilukeskus muutamina kesinä järjestänyt kerran viikossa zumba tunnin rannassa koko kesän ajan. On se huomattavasti kivempaa siellä rannassa ihanassa auringonpaisteessa vetästä zumbaa kuin jossain sisätiloissa salilla. Tais jopa eilisellä tunnilla saada vähän väriäkin :) Saa nähdä tuleeko tänään pidettyä taukopäivä liikunnasta vai tekiskö sitten kuitenkin jotain.

Vaaka näytti tänä aamuna yllättäen 1,5kg enemmän!! :( Liekö sitten vaan jotain nesteturvotusta tms. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti