torstai 12. heinäkuuta 2012

Kahvakuulailua pitkästä aikaa

Tämän viikon urheilusuunnitelmat muuttui sen verran että vaikka tuossa maanantaina käväisinkin salilla zumbassa niin eilen ja tänään olen tehnyt treeniä kotona kahvakuulan kanssa. Innostuin eilen katselemaan Youtubesta muutamia hyviä vinkkejä ja sitten huomasin jo tekeväni Spotifyn kanssa treenibiisilistaa ja yhtäkkiä olinkin sitten tuossa keskellä olohuonetta heiluttelemassa kuulan kanssa :)


Jospa sitten lisäilisi ensimmäisen kuvan tänne blogiin, tuleepahan testattua miten se onnistuu :) Pienten ongelmien jälkeen näyttäisi olevan ihan ok. Siinä tosiaan omat kahvakuulat tällä hetkellä, musta on 8kg ja vihreä 5 kg. Eilinen treeni tuli tehtyä pelkästään tuon vihreän kanssa. Tänään sitten päätin ottaa pariin liikkeeseen mukaan tuon mustan kuulan. Muutenkin tein vähän useamman liikkeen ja useamman toistonkin kuin mitä eilen. Saattaa olla paikat kipeinä huomenna, ainakin reidet. Tietääpähän ainakin tehneensä jotain.

Kävin tuossa tänään tekemässä vuokrasopimuksen salilla elokuun ajalle, tarkoituksena siis siirtää jäsenyys elokuun ajaksi toiselle henkilölle. Syynä lähinnä oma kesäloma jolloin tuskin tulee salilla kovin paljon käytyä. Tiedossa on mökkireissua ja mitähän lie muutakin joten tuntuu turhalta maksella tuota jäsenyyttä jos ei siellä paljoa ehdi käymään. Tuli sitten kuitenkin mieleen että sitähän voisi ottaa nuo kuulat mukaan mökille. Mikäs sen kivempaa kuin siellä sitten raittiissa ulkoilmassa tehdä muutamat kahvakuulatreenit välillä :) Eikä jäis se treenaaminen ihan täysin pois koko loman ajaksi.

Paino jumittaa nyt edelleen samassa kuin viikko sitten. Hyvin päästiin 96,2 kg:n kohdille mutta liekö nuo alaselkään saadut lääkkeet vai mikä tehnyt sen että paino hypähti viime viikolla 97,6kg:n kohdalle ja siellä se näyttäs edelleen kovasti pysyvän. No jospa se sieltä jossain vaiheessa alkaisi sitten taas tippumaan. Turhauttaa vaan jotenkin kun sitä painoa on saanut hyvin tuossa aiemmin pois aina 96:een asti mutta sitten aina tapahtuu jotain että repsahtaa tms. ja se paino liikkuu 96-98:n välillä. Nyt kun just ajattelin että tästähän nyt mennään sitten alaspäin niin johan se taas lähti nousemaan. Se jollain tavoin vähän vaikeuttaa tätä hommaa ja välillä meinaa tulla uskonpuutekin jo. Mutta kaippa se on vaan sinnikkäästi yritettävä kaikesta huolimatta :)

Kuvan lisääminen näytti onnistuvan yllättävän hyvin :) Täytynee katsella josko noita kuvia alkais enemmänkin tänne välillä lisäilemään. Ei olis pelkkää tekstiä luettavana :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti