perjantai 1. kesäkuuta 2012

Eka kunnon treeni pitkästä aikaa

Tuli pysyttyä suunnitelmissa ja mentyä pitkästä aikaa salille rehkimään ja nyt on niin hyvä olo! Töistä lähtiessä mulle tuputettiin edelleen niitä lomapullia, väkisin meinasivat syöttää :D Tosin kehuivat sitten kuinka hyvin pidin pintani enkä ottanut pullan pullaa. Välipalaksi töiden jälkeen söin kotona nopeasti annoksen turkkilaista jogua, mustikoita ja raejuustoa. Sen jälkeen sitten salille. Tuli treenattua käsiä, selkää, vatsaa, peppua ja reisiä. Yhteensä 8 eri laitteessa tuli treenattua, jokaista 3x15. Treenin jälkeinen fiilis on aivan mahtava. Huomasi kyllä että esim. käsivarsille teki tiukkaa treenaaminen. Kotona on jonkin verran tullut tietty zumbailtua, treenattua kahvakuulan kanssa tai sitten on käynyt lenkillä. Siitä huolimatta tuntuu että on kuitenkin ihan eri asia käydä salilla treenaamassa. Käsilihakset ainakin tuntui olevan heikossa kunnossa. Tästä ainakin huomaa että kun treeni vähenee niin sen kyllä sitten huomaa kropassakin heti.

Treenin jälkeen testasin LadyLinesta ostettavaa proteiini shakea, sellaista suklaan makuista. Olihan siinä yhdessä purkissa 13,6g hiilareita mutta jotenkin oli sen verran heikko olo että pakko oli jotain saada. Proteiinia tuossa shakessa oli 20g ja rasvaa alle 1g (en muista enää tarkkaa määrää). Hyvän makuinen se kyllä oli. Voisi ehkä ostaa toistekin.

Iltapalaksi vielä 1 keitetty kananmuna jonka kaverina vähän kurkkua, 3 yrttituorejuustolla täytettyä herkkusientä

1 kommentti:

  1. Hienoa että pääsit salille rehkimään. Itsekkin haluaisin niin paljon punttikselle, mutta eipä ole mahdollisuutta, kun on 3 työtä, kaksi koiraa ja hevonen. Kesälomalla sitten.

    Ei muuta kuin tsemppiä vaan, jään seurailemaan :)

    VastaaPoista