maanantai 4. kesäkuuta 2012

Let´s Zumba!

Maanantai työpäivästä selvitty vaikka aamulla tuntui ettei siitä selviä millään. Miten nämä maanantait onkin aina yhtä vaikeita... Töiden jälkeen nopea kierros kaupassa mistä tarttui kaikenlaista mukaan, myös lohta pitkästä aikaa kun Lidlistä halvalla sattui löytymään. Sitten nopsaa jotain syömistä kehittelin tuossa ja pienen rentoutumisen jälkeen salille. Tuli vedettyä melkoisen hikinen 45 min zumba missä menoa riitti enemmänkin. Siinä tunnilla kerkesin miettiä myös että voi kun ei olis tarvinnu tiukistella rahan kanssa niin paljoa tuossa keväällä et olis voinu vaan käydä salilla. Ohjaaja on aivan ihana ja oikea energiapakkaus jolla tuntuu riittävän energiaa ihan mielettömästi. Nytkin oli taas sellanen tunti että huh huh :) Hyvää teki silti. Nyt on aivan ihana olo. Kohta voisikin painella suihkuun ja sitten loppuillan ottaa rennosti ja mennä ajoissa nukkumaan että jaksaa taas huomenna :)

Sitä ennen kuitenkin ne tämän päivän syömiset tänne, elikkäs

Aamupala: 1 kuppi kahvia kermalla, mössö jossa turkkilaista 2 rkl, raejuustoa 1,5 rkl, 1 dl mustikoita ja muutama pekaanipähkinä pieneksi silputtuna

Välipala: kuppi kahvikaakaota duunin automaatista

Lounas: Varhaiskaalta, kurkkua, kirsikkatomaatteja, pari retiisiä ja majoneesikastike. Kaverina miniannos kanaa kermacurrykastikkeessa (kanan syönti jäi pieneksi koska jostain syystä siitä oli kerma haihtunu ties mihin ja se oli kuivahtanu... :( )

Välipala: kuppi kahvikaakaota duunin automaatista (onneks otin koska muuten olis nälkä tullu liian aikasin)

Päivällinen: 4 Lidlin tuorejuustolla täytettyä jauheliharullaa joiden päälle heitin yhden Oltermanni viipaleen, varhaiskaalta, kurkkua, kirsikkatomaatti ja remoulade kastiketta

Tässä välissä oli se 45 min zumba

Iltapala: 1 suklaan makuinen proteiini shake

Kaloreita ja makroja tuossa laskeskelin niin tänään tuskin tarvitsee muuta syödä. Ei kyllä ole edes nälkä joten näillä mennään huomiseen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti