perjantai 15. kesäkuuta 2012

Aurinkoinen perjantai :)

Olisi sitten vihdoin perjantai ja muutaman tunnin päästä pääsee viikonlopun viettoon :) Tällä viikolla blogin päivitys on hieman jäänyt. Toisaalta syömiset on menneet ihan mukavasti. Maanantaina kävin salilla, eilen zumbassa. Muuten treenit onkin sitten jääneet. Toisaalta keskiviikkona siivosin kotona joten siinä tuli harrastettua sellaista pientä hyötyliikuntaa.

Tänään olisi tarkoitus työkaverin kanssa grillata illalla. Käydään töiden jälkeen heti kaupassa ostamassa jotain grilliherkkuja. Ulkonakin on vihdoin sellanen mukavan aurinkoinen ja lämmin sää. Ehkäpä se kesä sittenkin tulee. Huomattavasti viileämmät säät tosin on ollu jos vertaa viime kesään.
Huomenna olis tarkoitus tulla sitten ylitöihin muutamaksi tunniksi. Saa nähdä mitä lauantai illaksi sitten keksis. Sunnuntaina varmaan menen jälleen salille.

Paino on nyt sellaisen viikon jumittanut samoissa lukemissa. Oikeastaan viime viikonlopun herkutteluista se nousi +500g ja edelleen näyttää samaa. Pieni turhautuminen alkaa tulla taas. Vaikka toisaalta vasta tässä on kolme viikkoa pidetty tätä karppilinjaa yllä ihan kunnolla ja suht onnistuneesti jopa. Eli ei nyt voi ehkä ihmeitä olettaa vielä. Siitä huolimatta väkisin tulee omat syömiset mieleen ja se että syökö oikeita määriä jne. Lähinnä mietityttää se että kun noita makroja nyt olen laskenut niin syönkö kaloreissa tarpeeksi. Alkuun tuli syötyä sellaiset 1900-2100 kaloria päivässä ja paino tippui. Nyt ne on tässä menneet n. 1600-1900 per päivä eikä mitään tapahdu. Siitäkin huolimatta että olen joka viikko tainnut ainakin kolmesti urheilla. Toisaalta taas voisi urheilla neljäkin kertaa, se ei olisi yhtään huono asia. Hiilarit pyörii päivittäin siinä jossain 30-60g mikä tavallaan on ihan ok. Ne päivät kun olen käynyt urheilemassa niin hiilarit on lähempänä 60g mikä taas tuntuu ihan hyvältä senkin takia että jaksaa urheilla jotenkin paremmin. Proteiinit vaihtelee välillä melkosesti, suurinpiirtein ne ovat olleet 75-96g per päivä. Rasvat taas on olleet jotain 110-160g.

Eilen vaikka söin omien laskujen mukaan noin reilut 1700 kaloria niin illalla tuli nälkä, ihan oikea pieni nälkä. Tosin napsin muutaman pähkinän vaan kun jaksanut enää syödä sen kummemmin ja painuin sitten nukkumaan. Aamulla olikin huutava nälkä jo sitten. No ehkä se vaan testaamalla selviää mikä itsellä toimii. Kun vaan riittäis sitä kärsivällisyyttä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti