perjantai 29. kesäkuuta 2012

Perjantai 29.6.

Mistähän lie johtunut mutta eilen kävin jälleen taas vaa´alla ja sehän näyttikin +500g tulleen lisää. No tänä aamuna jostain syystä oli pakko sitten käydä katsastamassa tilanne uudestaan ja ihmetys oli aika suuri kun vaaka näyttikin -1kg vähemmän. No pääasia tietysti on että se tulee alaspäin koko ajan mutta jotenkin välillä ihmetyttää nuo painon heittelyt. Syömiset on menneet ihan kivasti. Tänä viikonloppuna on taas pitkästä aikaa herkuton viikonloppu tiedossa. Tekee varmaan ihan hyvää. Saa nähdä mitä sitä vaan illalla sitten söis. Mietin et olisko ehkä käynyt juustoja hakemassa illaksi ja niitä mussuttanut. Vaikka toisaalta johan mä juustoa vedin melkoisesti tossa juhannuksena :D No katsotaan mitä mieleen tulee kun töistä lähtee kotia päin.

Sen verran yritän tässä tuota ruokavaliota muokkailla et jos noiden maitotuotteiden käyttöä vähän yrittäisi vähentää. Etenkin tällä viikolla niitä on tullu käytettyy aika reippaasti. Ihme kyllä paino silti on tippunut eikä mitään jumia ole tullut mutta jotenkin silti tuntuu et ehkä niitä vois vähän vähemmänkin syödä.

Urheilemiset on jääny tällä viikolla tosi vähäisiksi. Maanantaina tuli käytyä mutta flunssa takia treeni jäi aika heikoksi. Olin ajatellut kyllä että menisin tänään salille mutta eilis illasta asti mulla on taas kerran toi alaselkä ihan jumissa. En tiedä mistä johtuu tai mitä sille tekis. Kaippa se pitäs lekuriin vihdoin painella tuon takia kattomaan mitä ne siellä sanoo. Parit vahvat särkylääkkeet nappasin eilen illalla nukkumaan mennessä mutta eipä ne kovin paljon auttaneet. Ensi viikolla on kyllä pakko ottaa itteensä niskasta kiinni ja painua useammin salille, eihän tästä tuu muuten mitään. Tiistaina varsinkin ajattelin et jos menis joogaan niin se vois auttaa tuohon selkäänkin ihan kivasti.

Kauhea väsymys vaivaa. Mistä lie johtuu. Onneksi on kuitenkin perjantai ja viikonloppu alkamassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti